Deze stichting organiseert hulp vanuit kerken/parochies en hun leden voor mensen die (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk of zich in een sociaal isolement bevinden. Dat gebeurt met een 0900-hulplijn, een helpdesk én een database met vrijwilligers uit de kerken. Zo wordt samengewerkt aan een zichtbare kerk in de samenleving.

Let op: HiP werkt met vrijwilligers die een helpende hand bieden aan mensen in nood.
U kunt een beroep doen op HIP als u niet terug kunt vallen op familie, vrienden of buren en niet beschikt over voldoende financiële middelen.

U kunt de volgende soorten hulp ontvangen: huishoudelijke ondersteuning, bezoek, pastorale hulp, begeleiding en vervoer, mankracht, computer/techniek, administratie, klussen in huis en tuin.

U kunt zich als vrijwillige hulpbieder inschrijven als u lid bent van een kerk of parochie die deelneemt in onze organisatie. Als vrijwilliger brengen we u in contact met mensen die uw hulp nodig hebben bij alledaagse dingen, bij voorkeur in uw directe omgeving. U kunt denken aan klusjes in en om het huis, hulp bij het invullen van documenten, een bezoek aan een arts of het ondersteunen van mantelzorgers.

 

Zie voor meer informatie en de inschrijfformulieren: stichtinghip.nl

 

http://samedayessays.org/write-my-essay/
Best place to buy college essays