Markt 10 is het adres van een prachtig monumentaal pand. Midden op het marktplein dat ligt in het hart van Veenendaal. In 2011 kocht de Diaconie van de Hervormde gemeente van Veenendaal dit pand voor de volgende  drie doelen:

  1. Mensen zijn welkom voor ontmoeting met anderen, voor het eten met anderen of, als men wil, voor een gericht gesprek met een vrijwilliger om bijvoorbeeld het hart te luchten of voor een goed advies. 
  2. Mensen zijn welkom met een gerichte hulpvraag. Er wordt dan gezocht naar een oplossing en naar een organisatie die hulp kan bieden. Dat kunnen kerken zijn of een bepaalde hulpverleningsinstelling of de burgerlijke gemeente. De hulpvraag bepaalt dus welke organisatie(s) het beste kan helpen.
  3. Mensen zijn welkom om na te denken over Jezus Christus. Hij diende andere mensen en offerde Zich daarvoor op. Daarom is het dienen van de medemens een belangrijke taak van de kerk. Ook bracht Jezus Christus de mensen terug bij God, hun Schepper. Mensen stimuleren om na te denken over Jezus Christus is daarom ook een belangrijke taak van de kerk.

 

http://samedayessays.org/essay-writer/
Best english essay writers
get paid to write term papers