HipHelpt

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags en hebben ze geen netwerk dat kan helpen of financiën om iemand in te huren.  

HipHelpt is er voor de kerken van Veenendaal en wil gemeenteleden helpen om een ‘goede buur’ te zijn voor de omwonenden die hulp nodig hebben en gemeenteleden stimuleren om er te zijn voor hun naasten. Zo kunnen zij hun christen-zijn handen en voeten geven. Via HipHelpt krijgen gemeenten zicht op de nood in de eigen woonplaats en willen we hen helpen om diaconaal actief te zijn in de eigen omgeving.  

Wanneer u ook iemand uit uw buurt zou willen helpen, kunt u bij HipHelpt heel gemakkelijk aangeven wat u dan zou willen doen. Hoe werkt dat? Meldt u aan via de website of via de HipHelpt App.

Actueel: er is veel behoefte aan mensen die zo nu en dan iemand een bezoekje willen brengen. Nadrukkelijk roepen we de wat oudere gemeenteleden op om zich aan te melden om zo nu en dan bij iemand op bezoek te gaan. Is dat iets voor u? 

Website: www.hiphelpt.nl/veenendaal

 https://www.facebook.com/hiphelptveenendaal   https://www.instagram.com/hiphelptveenendaal/

Download onze app voor iOS (IPhone) of Android: