Logo
Zaterdag 23 april is het zover!
De derde editie van het OMF Mission Event!

Adres: 
Henschotermeer, De Heygreaeff 2, Woudenberg.

Datum en tijd:
23 april 2022
van 10.00 tot 17.00 uur.

(Het programma is zo ingericht dat bezoekers binnen 2 uur hun wandelroute af kunnen leggen.)
Inspirerende Mission Event voor jong en oud

MIND YOUR STEP…
Je leven vliegt voorbij, het voelt soms alsof je op een loopband staat op Schiphol en je automatisch door de dagen en jaren heen rolt. En dan hoor je opeens ‘Mind your step’, let op wat er nu gaat komen. Want er is namelijk meer dan dit leven hier, er zijn andere mensen die ook zo hun leven leven, maar wat weet jij van hen? En wat hebben jullie met elkaar te maken?

In een wandeling rond het Henschotermeer nemen we je mee van de loopband af. We nemen je mee in een ontdekkingstocht langs andere landen, andere bevolkingsgroepen en attenderen jou erop: Mind your step. Welke stap mag jij, samen met God, gaan zetten?
Het programma

Het belooft een boeiende en interactieve dag te worden waarop zending – door een belevingsroute, verhalen, aanbidding en een ontmoetingsplein – heel dichtbij komt. Welkom op 23 april 2022 tussen 10.00 tot 17.00 uur aan het Henschotermeer, De Heygreaeff 2, Woudenberg.
(Aanmelden verplicht.)

Ontvangst
Wanneer je binnenkomt bij Toegang 2 (zie plattegrond) wordt je ontvangen door OMF’ers die je voorzien van koffie of thee. Ook geven zij je meer informatie en helpen ze je op weg.

Wandelroute met stations
Er is een wandelroute uitgestippeld met verschillende stations. Bij elk station sta je stil bij een element van zending. Deze stations zijn afwisselend en gericht op zowel inhoud als ervaring. Je gaat alle zintuigen gebruiken: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Het programma speelt zich geheel buiten af.
Ontmoetingsplein
De route eindigt op het ontmoetingsplein. Hier staan verschillende stands met informatie over zending. Wanneer je interesse hebt om je te oriënteren op (uit)zending naar Oost-Azië zijn hier OMF’ers aanwezig die open staan voor een gesprek. Ook is er ruimte voor onderlinge ontmoeting en is er een nieuw kinderboek verkrijgbaar. Daarnaast verzorgt OMF collega Matt live aanbiddingsmuziek en is er mogelijkheid voor het nuttigen van een versnapering.

Kinderen van harte welkom
Ouders en kinderen kunnen een groot deel van de dag samen optrekken. De wandelroute is hiervoor heel geschikt. De kinderen krijgen een paspoortboekje met verschillende opdrachten. Aan het einde van de route is er een speeltuin waar kinderen terecht kunnen.

Gratis
Deelname aan de dag is gratis. We delen graag uit van wat God ons schenkt. Mocht je financieel willen bijdragen, dan kun je een gift overmakenof iets achterlaten in de donatie box. Koffie, thee en limonade zijn gratis verkrijgbaar.

Eten en drinken
Tijdens het event zijn de facilitaire voorzieningen van Henschotermeer open. Je kunt gebruik maken van de horeca en de toiletten op het terrein.

Aanmelden
We zien ernaar uit om jou/jullie te ontmoeten en deze dag samen te beleven. Het is verplicht om jezelf en eventuele familieleden aan te melden voor een tijdsvak op www.omf.org/nederland/missionevent

Parkeren
Je kunt parkeren op P3. Vanuit daar loop je naar ‘Toegang 2’. Bij Toegang 2 ontvang je een parkeerkaart voor het uitrijden, later op de dag.Graag tot ziens!

Adres: Henschotermeer, De Heygreaeff 2, Woudenberg.
Datum en tijd: 23 april 2022 van 10.00 tot 17.00 uur.
(Het programma is zo ingericht dat bezoekers binnen 2 uur hun wandelroute af kunnen leggen.)Aanmelden
Aanmelden