Koken voor bezoekers Pop-up camping Overberg

De vakantieplannen voor komende zomer zijn voor de meesten al gemaakt. Helaas geldt dit niet voor iedereen; als je van een minimum moet rond zien te komen zit een vakantie er vaak niet in. Voor deze mensen wordt er door de IZB in samenwerking met een aantal boerenbedrijven een mogelijkheid geboden om er toch even tussenuit te kunnen. Op 3 verschillende pop-upcampings wordt er door vrijwilligers een fantastische vakantie verzorgd!

Eén daarvan is in Overberg bij fam v. Ginkel Hier kunnen 3 x 8 gezinnen met een minimum aan inkomen van maandag t/m vrijdag even lekker genieten van een goed verzorgde vakantie.Voor meer info zie www.izb.nl/popupcampings

Het 1e jaar kookte het team zelf maar dit bleek een te grote opgave. Nu worden er vrijwilligers gevraagd om op1 of meerdere dagen een (van te voren bepaalde) eenvoudige maaltijd voor circa 12 personen te koken. Het betreft de weken 30, 31 en 32 van maandag t/m donderdag.

Sommige ingrediënten worden gesponsord, andere producten worden zelf gekocht en kunnen worden gedeclareerd. Wat zou het fijn zijn als er genoeg mensen zijn die mee willen helpen en op deze manier bijdragen aan een onvergetelijke en waardevolle vakantie voor ouders (vaak alleenstaande moeders) en hun kinderen.

Opgeven en verdere info via Tanja Bezemer: tanja@bezemerpos.nl of via een whatsappbericht op 06 5580 3376

Na opgave volgen nadere gegevens zsm.

Iedereen een goede vakantie toegewenst!