Met Dabar op de camping in Overberg werken

Doe jij deze zomer Dabar op een camping in Overberg? Dan beleef je één of twee onvergetelijke weken doordat je op een praktische en laagdrempelige manier Gods Boodschap deelt met campinggasten. Dit doe je met een team vrijwilligers. Ieder teamlid kan zijn of haar talent inzetten. Samen met je team organiseer je verschillende leuke activiteiten zoals sport en spel; kinderclub en een avondsluiting. De teams worden ondersteund door de plaatselijke commissie.

Er zijn twee opties:

Optie 1: Dabar op camping de Hoge Linde; naast bovengenoemde activiteiten organiseer je met je team ook o.a. tienerclubs, poppenkast en een zondagse campingdienst.

Ben je 17 jaar of ouder? Je bent van harte welkom in de periode tussen 22 juli en 19 augustus!

Optie 2: Dabar op Pop-up camping Boaz, een tijdelijke minicamping waar gezinnen welkom zijn die van een minimum aan inkomen moeten rondkomen. Als Dabarteam leef je volop mee op de camping door bijvoorbeeld gezamenlijk te eten. Ben je 20+ en sta je stevig in je schoenen? Bezorg jij deze campinggasten een prachtige vakantie? We kijken naar je uit in de periode van 17 juli t/m 11 augustus. 

Geef je op, alleen of met vrienden, via https://www.IZB.nl/dabar, hier vind je ook meer informatie.

Meer weten? Neem dan contact mij (Marc) op en dan zorg ik dat je in contact komt met het Dabar team Overberg. Bel of app mij op 06-21255168 of stuur een e-mail naar marcbossenbroek@markt10.nl

Zelf eerst nog meer informatie bekijken? Kijk dan hier verder:

Pop-Up camping Boaz

Camping De Hoge Linde

Hierbij ook nog de links naar de filmpjes en downloads over Dabar:

Filmpje Dabar algemeen Dabar Inspiratievideo – YouTube 

Filmpje Dabar op een pop-up camping Dabar inspiratievideo pop – up camping