Heeft u thuis extra hulp nodig, maar kunt u daarvoor niet terecht bij uw professionele zorghulpverlener? Bijvoorbeeld als de zorg voor uw partner, uw oudere kind(eren), uw buren/vrienden te zwaar wordt voor u? Of als u behoefte heeft aan thuiszorg, vanwege uw eigen beperkingen? Neem dan contact op met de Interkerkelijke Stichting Vrijwillige Thuiszorg.Wellicht kunnen onze vrijwilligers u tijdelijk die extra hulp bieden. Deze stichting levert namelijk verschillende vormen van hulp, aanvullend op de reguliere zorg waar u recht op heeft.
Zoals:

  • Boodschappen
  • Oppassen
  • Bij uw zieke of hulpbehoevende huisgenoot zijn, als u er graag even tussenuit wil
  • U begeleiden naar de dokter of specialist
  • U bezoeken omdat u veel alleen bent en behoefte hebt aan persoonlijk contact
  • Andere tijdelijke of incidentele hulpvragen waarvoor u niet terecht kunt bij de reguliere zorginstellingen.

Wij bieden, voor zover dit noodzakelijk is en tot onze mogelijkheden behoort, hulp aan op alle uren van de dag en alle uren van de week. Als het even kan, wordt de hulp binnen 24 uur na aanvraag geboden.

Meer weten?
De Interkerkelijke Stichting Vrijwillige Thuiszorg is een initiatief van de diaconie├źn van een aantal Veenendaalse kerkelijke gemeenten. De stichting werkt vanuit de christelijke levensovertuiging en wil het Woord graag omzetten in daden, door praktische ondersteuning te bieden aan alle inwoners van Veenendaal die daarom vragen. De Interkerkelijke Stichting Vrijwillige Thuiszorg is bereikbaar via telefoonnummer (0318) 54 36 69 en mail info@isvt.nl.

Where can i buy an essay
college essay writers